Vi brænder for go' kaffe!

Coffeezone og Eden er slået sammen til en helt ny kaffeoplevelse.

For at lave god kaffe kræves både videnskab og lidenskab

Læs mere om vores produkter   >

At vi kan levere den bedste kaffeoplevelse er essentiel i vores mission

Log ind på kundezonen   >

Vandautomater

Hos Coffeezone.dk har vi et stort udvalg af drikkevandskølere til erhverv.

Med over 25 års erfaring i branchen, har vi gennem tiden udvalgt de bedste producenter af drikkevandskølere, så du er sikret høj kvalitet til favorable priser.
Vi tilbyder køb og leje af drikkevandskølere til din virksomhed samt individuelle leasing aftaler.

Vandkøler

Vandkølere findes i mange modeller med forskellige funktioner. Vi tilbyder vandkølere som kan levere koldt, tempereret eller varmt vand, men også vandkølere som kan levere vand med brus. Desunden findes en vandkøler også med ice dispenser. Dette er en specielt nytting funktion, når varmen på kontoret stiger i løbet af sommeren. 

Med en vandkøler fra Coffeezone.dk slipper du for at købe og håndtere tunge vanddunke til vandkølere med manuel opfyldning. Alle modeller vi fører tilsluttes egen vandforsyning og kan desuden udstyres med kulfiltre, vandstop m.m.

Vandautomater

Vi leverer vandautomater til dit kontor, så dine medarbejdere kan opretholde en god væskebalance og derved opretholde en høj produktivitet.

Med en vandautomat til dit kontor, kan dine medarbejdere tage en velfortjent pause, nyde en koldt glas vand og bibeholde koncentrationsevnen, undgå hovedpine og andre gener grundet væskemangel. 

Se vores udvalg af drikkevandskølere

Køb, leje og leasing af drikkevandskøler

Coffeezone.dk tilbyder skræddersyede løsninger inden for vandkølere og vandautomater til erhverv. 
Med en fleksibel finansieringsordning kan vi tilpasse en leje eller leasing aftale til både større og mindre virksomheder. 

Vi tilbyder selvfølgelig også køb af drikkevandskøler, hvis du ikke ønsker at bekymre dig om månedlige afbetalinger, udbetaling etc. 

Drikkevandskøler køb

Køb af en vandkøler eller vandautomat er en god ide, hvis du kender behovet i din virksomhed. Har du før leaset en automat til din arbejdsplads, kan du med fordel købe en drikkevandskøler eller vandautomat, når din kontrakt udløber. 

Køb af vandautomat kræver dog en større udgift i forbindelse med betaling af den nye automat. Grundet dette er leasing meget populært blandt mindre virksomheder. 

Drikkevandskøler leasing

Du kan med fordel lease din nye automat, hvis du ikke ønsker en stor engangsudgift, i forbindelse med anskaffelse af en vandautomat eller vandkøler. Med en leasing kontrakt betales der et fast månedligt beløb, samt en mindre sum i udbetaling. 

Med en leasing kontrakt er det vigtigt at sikre sig at service af automaten er inkluderet. 

Drikkevandskøler leje

Er du i tvivl om dit behov for en drikkevandskøler til din virksomhed, kan du leje en automat for en kortere periode og derefter vurdere hvor vidt du ønsker at lease eller købe en automat. 
Er du overbevist om at du vil have en automat til din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os for drikkevandskøler priser.