Vi brænder for go' kaffe!

Coffeezone og Eden er slået sammen til en helt ny kaffeoplevelse.

For at lave god kaffe kræves både videnskab og lidenskab

Læs mere om vores produkter   >

At vi kan levere den bedste kaffeoplevelse er essentiel i vores mission

Log ind på kundezonen   >

Firmakaffe

Coffeezone.dk kaffefirma er leverandør af kaffe til erhverv og privat.

Afhængigt af dine smagspræferencer og hvilken type kaffeautomat du har, har vi et bredt udvalg af firmakaffe til enhver smag og maskine.

Vi fører følgende typer firma kaffe:

 Hele bønner

Hele kaffebønner holder sig frisk i længere tid og bibeholder dens aromaer helt indtil brygning. Dette giver en fyldig og karakteristisk smag til en frisk kop kaffe. Kaffebrygning med hele bønner er ideel til den kræsne kaffe elsker. Denne type kaffebrygning kræver dog en bean-to-cup kaffeautomat eller en seperat kaffekværn.

 

Malet kaffe

Malet kaffe klar til brug. Anvendes til de fleste typer kaffemaskiner, som anvender filter under brygprocessen.

 

Instant kaffe

Instant kaffe er det hurtige alternativ, hvilket gør denne type kaffe ideel til erhverv/virksomheder hvor en hurtig brygproces er at fortrække.

Instant kaffe er baseret på biproduktet af kaffebrygning, hvilket enten frysetørres eller spraytørres. Dette giver instant kaffe en ekstrem lang holdbarhed i forhold til almindelig malet kaffe og opløses hurtigt under brygprocessen.

 

Espresso

Til espresso anvendes en meget fint malet kaffeblanding, da denne type drik brygges under tryk. Denne brygteknik gør en espresso meget koncentreret i både smag og indholdsstoffer i forhold til en almindelig kaffe.

 

Stempel kaffe

Til stempel kaffe er det nødvendigt med en grovere malet kaffe, da fint malede kaffebønner vil sive gennem filteren i stempelkanden.

Kontakt os

Vi udvider løbende vores varelager og søger konstant nye maskiner, supplerende produkter og meget andet. Hvis du mod forventning ikke finder hvad du søger, så er du meget velkommen til at kontakte os på 

Telefon:  86662486
Email:     info@coffeezone.dk

Du kan også følge os på Facebook, hvor vi løbende opdaterer med nyheder, nye produkter, kampagner og meget andet.

Sammen finder vi den perfekte løsning til netop din virksomhed!