Vi brænder for go' kaffe!

Coffeezone og Eden er slået sammen til en helt ny kaffeoplevelse.

For at lave god kaffe kræves både videnskab og lidenskab

Læs mere om vores produkter   >

At vi kan levere den bedste kaffeoplevelse er essentiel i vores mission

Log ind på kundezonen   >

Animo kaffemaskiner

Animo kaffeautomater er meget alsidige og er utrolig brugervenlige. En Animo kaffemaskine findes som både selvbetjenings- og automatiserede automater. Desuden er alle kaffeautomater designet ned til mindste detalje, hvilket underbygger brugervenligheden samt det stilrene og moderne design.

Animo er en Hollandsk producent af kaffeautomater. Stiftet i Amersfoort i 1950, gør Amino til en af de ældste producenter af the- og kaffeautomater. Animo har i dag hovedkontor i Assen og salgskontor i både Belgien, Tyskland og Frankrig.

For at sikre høj kvalitet på alle kaffemaskiner og kunne tilbyde kunder den optimale automat, er Animo medlem af EVA (European Vending Association), SCAE (Speciality Coffee Association of Europe), BDV (German Vending Association) og NAVSA (France Vending Association)

Vi fører følgende Animo kaffeautomater:

Animo OptiBean

Animo OptiBean er en bean-to-cup kaffeautomat, som kværner friske bønner, når der bestilles en kaffe drik. Derfor kan denne kaffeautomat også levere friskbryggede drikke såsom espresso, cappuccino, café latte, latte macchiato og mange andre.

Animo OptiBean er produceret i rustfrit stål, hvilket giver et tidsløst design samt optimal holdbarhed. Det er dog ikke kun designet, som er produceret af kvalitets komponenter. De interne dele sikrer lang levetid, nem servicering og et lavt energi forbrug. Animo OptiBean er derfor listet i energiklasse A+.

Gå til produkt

AnimoOptibean

Animo OptiVend 4TS

Med et enkelt tryk, leverer Animo Optivend 4TS en lækker kop kaffe. Det kompakte design og brugen af rustfrit stål, sikrer et stilrent design, som passer ind overalt.

OptiVend 4TS er udstyret med 4 beholdere til ingredienser. Der tilbydes derfor et bredt udvalg af diverse kaffe produkter, som giver Animo Optivend 4TS sublim alsidighed til selv de mest kræsne kaffe drikkere. 

Gå til produkt

AnimoOptiVend4TS

Animo OptiVend HS Duo

Den nye OptiVend High Speed Duo fra Animo leverer op til 2 termokander på 100 sekunder. Den dobbelte bryggekapacitet leverer hurtigt og nemt kaffe til hele forsamlingen.

I samme stilrene design som de øvrige produkter fra Animo, er OptiVend HS Duo designet i rustfrit stål og i en yderst kompakt pakke, som kræver minimal plads.

OptiVend HS Duo brygger også små kopper og krus og er derfor en yderst brugbar maskine til eksempelvis kontoret eller receptionen. 

Gå til produkt

AnimoOptiVend-HS-duo

Køb, leje og leasing af kaffeautomat

Coffeezone.dk tilbyder skræddersyede løsninger inden for kaffeautomater og kaffemaskiner til erhverv. 
Med en fleksibel finansieringsordning kan vi tilpasse en leje eller leasing aftale til både større og mindre virksomheder. 

Vi tilbyder selvfølgelig også køb af kaffeautomat, - forhør venligst omkring vore skarpe tilbud på køb.

Kaffeautomat køb

Køb af en kaffemaskine eller vandautomat er en god ide, hvis du kender behovet i din virksomhed. Er du ikke helt sikker på behovet fremadrettet er det en bedre ide at leje eller lease, da disse aftaler nemt kan ændres efter behov.

Køb af kaffeautomat kræver en større udgift i forbindelse med betaling af kaffeautomaten.

Kaffeautomat leasing

Du kan med fordel lease din nye automat, hvis du ikke ønsker en stor engangsudgift, i forbindelse med anskaffelse af en kaffeautomat eller vandkøler. Med en leasing kontrakt betales der et fast månedligt beløb og/eller i restværdi.

Med en leasing kontrakt er det vigtigt at sikre sig at service af automaten er inkluderet. 

Kaffeautomat leje

Hvis du vil have en fleksibel løsning på finansiering af kaffeautomater, vandautomater eller andre automater, hvor der hverken er udbetaling eller restværdi, er det en lejeaftale du skal vælge. Coffeezone.dk skræddersyr aftalen efter dine ønsker med hensyn til aftalelængde samt størrelsen på ydelser. Forhør venligst om vore fleksible lejeaftaler.