Vi brænder for go' kaffe!

Coffeezone og Eden er slået sammen til en helt ny kaffeoplevelse.

For at lave god kaffe kræves både videnskab og lidenskab

Læs mere om vores produkter   >

At vi kan levere den bedste kaffeoplevelse er essentiel i vores mission

Log ind på kundezonen   >

Bravilor Bonamat kaffemaskine

En Bravilor Bonamat kaffemaskine udvikles og produceres ud fra 3 nøgleord – Brugervenlighed, innovation og design. Dette sikrer særdeles brugervenlige kaffemaskiner, med markedsførende teknologi og design. Bravilor Bonamat producerer alt fra helt små enkelt kaffemaskiner til store instant kaffeautomater. Alle behov og ønsker kan derfor opfyldes med en maskine fra Bravilor Bonamat.

Bravilor Bonamat er en af de førende producenter af professionelle brygningsmaskiner især inden for kaffe og the. Bravilor Bonamat har leveret løsninger inden for filter kaffe og filter the i over 65 år. Dette betyder at de i dag er en af de førende leverandøre inden for kaffemaskiner til større og mindre brug.

Vi fører følgende Bonamat kaffemaskiner:

Bravilor Bonamat Bolero

Bravilor Bonamat Bolero er en automat med enkelt dispenser til f.eks. kaffe eller kakao.

Skal tilsluttes vandforsyning og er herefter klar til at brygge frisk kaffe eller varm kakao.

Denne automat er udstyret med et LED display, med menu system, til hurtig og nem brug af maskinen. Desuden er der et renseprogram samt rensefunktion indbygget, som sikrer optimal drift og høj kvalitet på de varme drikke. 

Gå til produkt

 

BonamatBolero

Bravilor Bonamat Mondo serien

Bravilor Bonamat Mondo 2 og Bravilor Bonamat Mondo Twin er en klassisk filterkaffemaskine, som hurtigt og nemt brygger kaffe eller the af høj kvalitet. De specielle kander er udviklet til at holde på aromaen fra kaffen, og kombineret med de selvregulerende varmeplader, sikrer Bravilor Bonamat Mondo en høj kvalitet på kaffen.

Bravilor Bonamat Mondo serien fyldes manuelt med vand og passer derfor perfekt ind de fleste steder.

Bravilor Bonamat Mondo findes i både enkelt og dobbelt kombination:

Bravilor Bonamat Mondo 2

Bravilor Bonamat Mondo 2 er en enkelt brygger og passer med sit kompakte design ind i de fleste omgivelser.

Gå til produkt

BonamatMondo2

Bravilor Bonamat Mondo Twin

Bravilor Bonamat Mondo Twin er identisk med Bravilor Bonamat Mondo 2, men kan med sit dobbelte layout brygge større mængder kaffe, på samme korte tid.

Gå til produkt

BonamatMondoTwin

Bravilor Bonamat Matic serien

Bravilor Bonamat Matic 2 serien er en klassisk filterkaffemaskine, som tilsluttes egen vandforsyning. Dette betyder at maskinen automatisk påfyldes vand, når der brygges kaffe.

De specielle kander er udviklet til at holde på aromaen fra kaffen, og kombineret med de selvregulerende varmeplader, sikrer Bravilor Bonamat Matic en høj kvalitet på kaffen. 

Bravilor Bonamat Matic 2

Bravilor Bonamat Matic 2 er en enkelt brygger, med egen vandforsyning.

Med sit kompakte design og tilslutning til vand, passer Bravilor Bonamat Matic 2 perfekt ind i de fleste omgivelser, hvor kaffemaskinen fastmonteres.

Gå til produkt

BonamatMatic2

Bravilor Bonamat Matic Twin

Bravilor Bonamat Matic Twin er identisk med Bravilor Bonamat Matic 2, men kan med sit dobbelte layout brygge større mængder kaffe, på samme korte tid.

Bravilor Bonamat Matic Twin er en dobbelt brygger, med egen vandforsyning. Med sit kompakte design og tilslutning til vand, passer Bravilor Bonamat Matic 2 perfekt ind i de fleste omgivelser, hvor kaffemaskinen fastmonteres.

Gå til produkt

BonamatMaticTwin

Bravilor Bonamat bryganlæg

Bravilor Bonamat bryganlæg er den perfekte kaffemaskine til større omgivelser, såsom køkken og kantine brug. Brygger større mængder kaffe i separate beholdere, hvorfra kaffen kan tappes.

Bravilor Bonamat bryganlæg er udstyret med digitale displays, som viser hvornår kaffen er klar, timer og sikkerhedsforanstaltninger. Desuden er Bravilor Bonamat bryganlæg udstyret med drypbakker, som mindsker rengøring, hvis der spildes kaffe.

Hos Coffeezone fører vi Bravilor Bonamat bryganlæg i 3 størrelser, som dækker de fleste behov:

Bravilor Bonamat bryganlæg 5l.

Bravilor Bonamat B5 har en enkelt brygningsmekanisme og 2 beholdere. Dette giver en kapacitet på 5 liter pr kande og en brygningstid på 10 minutter.

Med en kapacitet på 2x5liter er Bravilor Bonamat B5 det mindste bryganlæg som sælges. Dette gør Bravilor Bonamat B5 perfekt til mindre opgaver, som f.eks. mindre arbejdspladser, kantiner m.m. 

Gå til produkt

Bryganlæg5L

Bravilor Bonamat bryganlæg 10l.

Bravilor Bonamat B10 har en enkelt brygningsmekanisme og 2 beholdere. Dette giver en kapacitet på 10 liter pr kande og en brygningstid på 10 minutter.

Med en kapacitet på 2x10liter er Bravilor Bonamat B10 et større bryganlæg som sælges. Dette gør Bravilor Bonamat B10 perfekt til større opgaver, som f.eks. store arbejdspladser, kantiner m.m. 

Gå til produkt

Bryganlæg10L

Bravilor Bonamat bryganlæg 20l.

Bravilor Bonamat B20 har en enkelt brygningsmekanisme og 2 beholdere. Dette giver en kapacitet på 20 liter pr kande og en brygningstid på 14 minutter.

Med en kapacitet på 2x20liter er Bravilor Bonamat B20 det største bryganlæg som sælges. Dette gør Bravilor Bonamat B20 perfekt til selv de største opgaver, som f.eks. helt store arbejdspladser, kantiner m.m. 

Gå til produkt

BonamatBryganlæg20L

Køb, leje og leasing af kaffeautomat

Coffeezone.dk tilbyder skræddersyede løsninger inden for kaffeautomater og kaffemaskiner til erhverv. 
Med en fleksibel finansieringsordning kan vi tilpasse en leje eller leasing aftale til både større og mindre virksomheder. 

Vi tilbyder selvfølgelig også køb af kaffeautomat, - forhør venligst omkring vore skarpe tilbud på køb.

Kaffeautomat køb

Køb af en kaffemaskine eller vandautomat er en god ide, hvis du kender behovet i din virksomhed. Er du ikke helt sikker på behovet fremadrettet er det en bedre ide at leje eller lease, da disse aftaler nemt kan ændres efter behov.

Køb af kaffeautomat kræver en større udgift i forbindelse med betaling af kaffeautomaten.

Kaffeautomat leasing

Du kan med fordel lease din nye automat, hvis du ikke ønsker en stor engangsudgift, i forbindelse med anskaffelse af en kaffeautomat eller vandkøler. Med en leasing kontrakt betales der et fast månedligt beløb og/eller i restværdi.

Med en leasing kontrakt er det vigtigt at sikre sig at service af automaten er inkluderet. 

Kaffeautomat leje

Hvis du vil have en fleksibel løsning på finansiering af kaffeautomater, vandautomater eller andre automater, hvor der hverken er udbetaling eller restværdi, er det en lejeaftale du skal vælge. Coffeezone.dk skræddersyr aftalen efter dine ønsker med hensyn til aftalelængde samt størrelsen på ydelser. Forhør venligst om vore fleksible lejeaftaler.