Vi brænder for go' kaffe!

Coffeezone og Eden er slået sammen til en helt ny kaffeoplevelse.

For at lave god kaffe kræves både videnskab og lidenskab

Læs mere om vores produkter   >

At vi kan levere den bedste kaffeoplevelse er essentiel i vores mission

Log ind på kundezonen   >

Franke kaffemaskine

Franke kaffeautomater er blandt de førende på markedet og leverer kvalitetsmaskiner ud over det sædvanlige. Franke leverer mange typer af automater, fra manuelle kaffemaskiner til fuldautomatiske kaffeautomater til større løsninger.

Franke findes blandt andet ofte på tankstationer, i kantiner mv. hvor der er behov for hurtig og konsistent levering af varme drikke.

Med over 500 ansatte på hovedkontoret i Schweiz og aktiviteter i både Tyskland, USA, England og Asien råder Franke over mere end 1000 ansatte fordelt over hele verden.

Vi fører følgende Franke kaffemaskiner:

Franke Flair

Franke Flair er en automat til hele bønner. Med indbyggede kværne og mælkesteamer er der rig mulighed for at vælge mellem varme kaffedrikke fra almindelig sort kaffe til latte macchiato. Franke flair er en utrolig alsidig maskine, som kan levere 10 forskellige varme drikke.

Kapaciteten på Franke Flair er omtrent 120 kopper pr. dag, hvilket gør den ideel til mindre typer erhverv, såsom kontor mv.

Gå til produkt

Franke Flair Bean To Cup Coffee Machine With Milk Chiller 1

Franke Pura

Franke Pura er en alt-i-en løsning, som passer perfekt til større typer af erhverv, hvor der er en høj efterspørgsel på kaffe og andre varme drikke.

Med Franke Pura får du en kaffeautomat i højeste kvalitet, lige fra de keramiske kværne, til touch betjeningspanel og mulighed for 10 forskellige varme drikke.

Med det stilrene design passer Franke Pura kaffeautomat ind i de fleste miljøer og vil med garanti pynte uanset hvor du installerer den. 

Gå til produkt

Franke Pura Front

Køb, leje og leasing af kaffeautomat

Coffeezone.dk tilbyder skræddersyede løsninger inden for kaffeautomater og kaffemaskiner til erhverv. 
Med en fleksibel finansieringsordning kan vi tilpasse en leje eller leasing aftale til både større og mindre virksomheder. 

Vi tilbyder selvfølgelig også køb af kaffeautomat, - forhør venligst omkring vore skarpe tilbud på køb.

Kaffeautomat køb

Køb af en kaffemaskine eller vandautomat er en god ide, hvis du kender behovet i din virksomhed. Er du ikke helt sikker på behovet fremadrettet er det en bedre ide at leje eller lease, da disse aftaler nemt kan ændres efter behov.

Køb af kaffeautomat kræver en større udgift i forbindelse med betaling af kaffeautomaten.

Kaffeautomat leasing

Du kan med fordel lease din nye automat, hvis du ikke ønsker en stor engangsudgift, i forbindelse med anskaffelse af en kaffeautomat eller vandkøler. Med en leasing kontrakt betales der et fast månedligt beløb og/eller i restværdi.

Med en leasing kontrakt er det vigtigt at sikre sig at service af automaten er inkluderet. 

Kaffeautomat leje

Hvis du vil have en fleksibel løsning på finansiering af kaffeautomater, vandautomater eller andre automater, hvor der hverken er udbetaling eller restværdi, er det en lejeaftale du skal vælge. Coffeezone.dk skræddersyr aftalen efter dine ønsker med hensyn til aftalelængde samt størrelsen på ydelser. Forhør venligst om vore fleksible lejeaftaler.