Vi brænder for go' kaffe!

Coffeezone og Eden er slået sammen til en helt ny kaffeoplevelse.

For at lave god kaffe kræves både videnskab og lidenskab

Læs mere om vores produkter   >

At vi kan levere den bedste kaffeoplevelse er essentiel i vores mission

Log ind på kundezonen   >

Necta kaffeautomater

Med patenteret Z4000 kaffebrygger og freemix teknologi, er Necta kaffeautomater sikret kort brygtid og særdeles høj kvalitet. En Necta kaffeautomat er et populært valgt blandt virksomheder, hvor selvbetjening er nødvendigt. 

Historien bag Necta går mange år tilbage. Historien starter i 1960’erne, da Zanussi lancerede et bredt udvalg af kaffeautomater til morgenmadsbehov. Disse produkter blev hurtigt kendte for deres ydeevne samt innovative design. Mod slutningen af 1990’erne overtog Necta brandet og dannede sammen med danske Wittenborg det verdenskendte N&W Global vending.

Innovation er en stor del af den daglige drift i organisationen, som bestræber sig på at forudsige kundernes behov og ønsker. Dette betyder at der løbende lanceres kaffeautomater, som differentierer sig væsentligt fra konkurrende mærker, med henblik på både design og funktion.  

Vi fører følgende Necta kaffemaskiner:

Necta Krea

Necta Krea er den perfekte løsning, hvor der kræves selvbetjening.

Denne maskine er et yderst populært valg inden for hotel og cafeteria branchen, hvor kunderne selv kan brygge deres kaffe.

Krea Nectra er udført i et yderst elegant design, med fokus på brugervenlighed og kaffe kvalitet.

Denne kaffeautomat anvender den patenterede Z4000-kaffebrygger samt freemix instant teknologi, som sikrer høj kvalitet og hurtigere leveringstider på den valgte drik. 

Gå til produkt

KREA

Køb, leje og leasing af kaffeautomat

Coffeezone.dk tilbyder skræddersyede løsninger inden for kaffeautomater og kaffemaskiner til erhverv. 
Med en fleksibel finansieringsordning kan vi tilpasse en leje eller leasing aftale til både større og mindre virksomheder. 

Vi tilbyder selvfølgelig også køb af kaffeautomat, - forhør venligst omkring vore skarpe tilbud på køb.

Kaffeautomat køb

Køb af en kaffemaskine eller vandautomat er en god ide, hvis du kender behovet i din virksomhed. Er du ikke helt sikker på behovet fremadrettet er det en bedre ide at leje eller lease, da disse aftaler nemt kan ændres efter behov.

Køb af kaffeautomat kræver en større udgift i forbindelse med betaling af kaffeautomaten.

Kaffeautomat leasing

Du kan med fordel lease din nye automat, hvis du ikke ønsker en stor engangsudgift, i forbindelse med anskaffelse af en kaffeautomat eller vandkøler. Med en leasing kontrakt betales der et fast månedligt beløb og/eller i restværdi.

Med en leasing kontrakt er det vigtigt at sikre sig at service af automaten er inkluderet. 

Kaffeautomat leje

Hvis du vil have en fleksibel løsning på finansiering af kaffeautomater, vandautomater eller andre automater, hvor der hverken er udbetaling eller restværdi, er det en lejeaftale du skal vælge. Coffeezone.dk skræddersyr aftalen efter dine ønsker med hensyn til aftalelængde samt størrelsen på ydelser. Forhør venligst om vore fleksible lejeaftaler.