Vi brænder for go' kaffe!

Coffeezone og Eden er slået sammen til en helt ny kaffeoplevelse.

For at lave god kaffe kræves både videnskab og lidenskab

Læs mere om vores produkter   >

At vi kan levere den bedste kaffeoplevelse er essentiel i vores mission

Log ind på kundezonen   >

Wittenborg kaffeautomater

Med en Wittenborg kaffemaskine er du sikret høj kvalitet både på maskine såvel som de varme drikke. Wittenborg kaffemaskiner kan levere et bredt udvalg af kaffe, the, varm chokolade og mange specialdrikke.

Stiftet i 1924 af den danske blikkenslager Alexander Wittenborg, er Wittenborg bland de ældste producenter af salgsautomater på markedet. Wittenborg har haft produktion i Odense intil 2010, hvor de blev fusioneret med Necta og nu har produktion i Valbrembo i Italien.

Kendt for sin høje kvalitet, pålidelighed og unikke Skandinaviske design, er Wittenborg blandt de førende men også ældste mærker inden for kaffeautomater. Gennem tiden har et tæt samarbejde mellem kunder og udviklingsteams udviklet unikke løsninger, som opfylder forskellige krav afhængigt af behov.

Wittenborgs sortiment spænder vidt over større og mindre kaffeautomater, som sikrer den optimale dispensere til et hvert behov. Det klassiske og stilrene design af Wittenborg kaffeautomater, bringer et morderne og stilfuldt touch til et hvert miljø.

 

Vi fører følgende Wittenborg kaffeautomater:

 

Wittenborg FB55 kaffeautomat

Wittenborg model FB55 er en kompakt varmdriksautomat, som kan brygge både kaffe og the. Automaten kan servere varme drikke i mange størrelser i både kopper og kander. Automaten er udstyret med en gennemsigtig beholder, som tillader brugeren at se udleveringen af den friskbryggede drik.

Det særdeles kompakte design gør Wittenborg FB 55 særdeles velegnet til mindre lokationer, hvor pladskravet ikke tillader en stor automat. Kabinettet fås desuden i 3 følgende farver: sort/grå, cremehvid og silver wing. Dette betyder at maskinen tager sig godt ud og passer perfekt ind uanset omgivelser.

Gå til produkt

WittenborgFB55

Wittenborg FB5100 kaffeautomat

Wittenbrog model FB5100 er en særdeles alsidig automat, som leverer op til 14 forskellige drikke. Automaten kan udlevere drikke i både individuelle kopper men også i hele kander. Betjeningspanelet er udstyret med store knapper, så det er let og overskueligt at vælge den korrekte drik.

Wittenborg FB 5100 kan udlevere følgende drikke:

  • Kaffe i 3 styrker
  • Espresso/mocca i 3 styrker
  • Cappuccino
  • Wiener melange
  • Café au lait
  • Espresso-choco
  • Chokolade
  • Chokomilk
  • Thevand

Gå til produkt

 

FB5100 Fritlagt

Wittenborg FB7100 kaffeautomat

Wittenborg model FB7100 er en utrolig alsidig automat, som kan servere diverse varme drikke i høj kvalitet. Denne automat er udstyret med det nyeste teknologi inden for vending branchen og er udstyret med det nyeste inden for vand- og blandingssystemer. Desuden er de indre dele farvekodede for hurtig og nem rengøring.

Wittenborg FB 7100 kan udlevere følgende drikke:

  • Kaffe i 3 styrker
  • Espresso/mocca i 3 styrker
  • Cappuccino
  • Wiener melange
  • Café au lait
  • Espresso-choco
  • Chokolade
  • Chokomilk
  • Thevand

Gå til produkt

 

WittenborgFB7100

Køb, leje og leasing af kaffeautomat

Coffeezone.dk tilbyder skræddersyede løsninger inden for kaffeautomater og kaffemaskiner til erhverv. 
Med en fleksibel finansieringsordning kan vi tilpasse en leje eller leasing aftale til både større og mindre virksomheder. 

Vi tilbyder selvfølgelig også køb af kaffeautomat, - forhør venligst omkring vore skarpe tilbud på køb.

Kaffeautomat køb

Køb af en kaffemaskine eller vandautomat er en god ide, hvis du kender behovet i din virksomhed. Er du ikke helt sikker på behovet fremadrettet er det en bedre ide at leje eller lease, da disse aftaler nemt kan ændres efter behov.

Køb af kaffeautomat kræver en større udgift i forbindelse med betaling af kaffeautomaten.

Kaffeautomat leasing

Du kan med fordel lease din nye automat, hvis du ikke ønsker en stor engangsudgift, i forbindelse med anskaffelse af en kaffeautomat eller vandkøler. Med en leasing kontrakt betales der et fast månedligt beløb og/eller i restværdi.

Med en leasing kontrakt er det vigtigt at sikre sig at service af automaten er inkluderet. 

Kaffeautomat leje

Hvis du vil have en fleksibel løsning på finansiering af kaffeautomater, vandautomater eller andre automater, hvor der hverken er udbetaling eller restværdi, er det en lejeaftale du skal vælge. Coffeezone.dk skræddersyr aftalen efter dine ønsker med hensyn til aftalelængde samt størrelsen på ydelser. Forhør venligst om vore fleksible lejeaftaler.